Csoportos kapcsolódás

Csoportos kapcsolódás

Általában 2 hetente találkozunk online, vasárnap este 8-kor. A belépőkódot a zárt csoportban osztom meg.

Elmondom a jelen időminőség szülte aktualitásokat, olyan témákról beszélünk, amibe érdemes jobban belemerülni. Jobban beleláthatunk az új energiában való működésbe, amit valójában most fedezünk fel, mert nincsenek írott szabályai.

1,5-2 órát beszélgetünk, aztán (offline) mindenkit egyénileg behangolok. Így rá tudok nézni, hogy éppen melyik életterületed igényel több figyelmet, hol vannak elcsúszások, mi az ami még csak csírázik, de jó lenne kigyomlálni. Ezt az üzenetet a beszélgetést követő 1-2 napban hangüzenetben továbbítom (WhatsApp, Messengeren) keresztül.

Ár a régi: 15 euro/ beszélgetés, bekötés, üzenet.

Ez csak egy rövid üzenet. Ha szeretnél jobban rálátni egy témára, akkor válaszd az egyéni 1 órás “téma orientált kapcsolódást” vagy a gyors fél órás “egykérdéses kapcsolódást”, amikor már képben vagy, csak valami lemaradt. Erős változásoknál, nagytakarításnál, vagy ahol már nem csak téged hangolunk be a 2 órás ajánlott.

 

Aki nem tagja  a csoportnak, de szeretne, nekem jelezze a szándékát. Ezek után szükség lesz 1 alkalmas egyéni 2 órás bekötésre/kapcsolódásra, ami egy “mély bemutatkozás” még önmagad számára is, mert valószínűleg még az is felszínre jön, amiről te magad sem tudsz. Itt akár az is kiderülhet, hogy valójában nem is ezt a csoportot kerested.

Erről a kapcsolódásról többet: https://edinacontactself.com/hu/kapcsolodas/

Ebben a csoportban, azok fogják otthonosan érezni magukat, akik tisztán látják, hogy a régi rendszerek, működési módok ideje lejárt, változtatásra van szükség és újat nem lehet a régi mintákra építeni. A legtöbb embernek ehhez először önmagát kell mélységekbe menően átírni, az hozhat csak valódi változást.

Ami most történik a Földön az még csak valaminek a kezdete és nem egy átmeneti állapot, ami után minden visszaáll a régibe. Nekünk kell ehhez felnőni, belenőni. Az, hogy ezt a változást milyen életminőségen éljük meg választható, választandó, a jó társaság pedig kulcsfontosságú.

Az új energiákban ezentúl nem tartozunk mindannyian egy nagy családhoz („mi a Föld lakói”, „az emberiség”), hanem két táborra szakadtunk. Egyik táborban azok vannak, akik kellően elszántak, nyitottak, kreatívak egy új értékrendszerre épülő világ megteremtésére -és ezért tesznek is-, míg a másik oldalon azok vannak, akik a széthulló régit próbálják összetartani, kapaszkodnak és ragaszkodnak.

Számtalan kis csoport alakul majd a jövőben, akiket nem csak egy adott téma fog összekötni, hanem az azonos “rezgés”, kompatibilitás. Egyszerűen érezzük, tudjuk, hogy kikkel van dolgunk. Ezért írtam itt a honlapomon a blog bejegyzéseknél arról, amit én képviselek ebben a változásban. Elismerem, hogy kihívás végigolvasni a hosszú és tömény írásaimat, de SZŰRŐNEK és belépőnek szántam. Az “én utam”-nál, pedig azért írtam kimerítően magamról, hogy lásd én mit képviselek, mi az amit biztosan nem.

Ha úgy gondolod, hogy ez a lehetőség az ismerőseidet is érdekelné, akkor kérlek oszd meg velük, mert a hasonló gondolkodásúak összekovácsolása, összeismertetése is a célom.