Csoportos kapcsolódás

Csoportos kapcsolódás

EGYELŐRE SZÜNETEL, DE HA ÉRDEKEL ÉRTESÍTELEK AMIKOR ÚJRA INDULUNK

 

Ezek az online találkozások segítenek szinten maradni, ill. csirájában elkapni a félrevívő motívumokat amik  nem a kívánt irányba visznek. A csoportban összeadódnak az energiák, ami sajátságos hangulatot és löketet ad az egyéni gyakorlással szemben.

Először másokat is érintő témákról, megtapasztalásainkról beszélgetünk, én frissen kapott információkat osztok meg. Általában 1,5-2 órát beszélgetünk. Mindenki tetszése szerinti mélységben oszthatja meg a csoporttal, hogy éppen miben van, vagy egyáltalán nem oszt meg semmit, ha csendben, magában szeretne lenni. Ezek a megosztások általában másokat is segíthetnek saját problémájukra való rálátásban, annak megoldásában vagy elengedésében.

Ezután (offline)mindenkit egyénileg behangolok, és hangüzenetben továbbítom (WhatsApp, Messengeren) keresztül a személyes üzenetét.

Ezalatt mindenki a saját maga által meghatározott helyszínen olyan tevékenységet végez, ami őt az elcsendesedésben segíti. Mindenki saját gyakorlása vagy kedve szerint mélyülhet el a gyógyító, tanító, áthangoló energiában: például ülőmeditációval, sétával, festéssel, rajzolással, írással…

Tetszőleges időpontban csatlakozhatsz a csoporthoz amikor úgy érzed ez a te időd. Nem szükséges a folyamatos jelenlét, mert ez nem egy tanfolyam.