Egyéni kapcsolódások

Egyéni kapcsolódások

 

A kapcsolódás ráhangol a kiteljesedett énedre, ahonnan maximálisan hozni tudod saját magas szintű minőségedet. Beteljesítheted azt, amire teremtve lettél, ami elengedhetetlen a most beköszöntött paradigmaváltáshoz.

Kapcsolatba lépünk a belső Szívtereddel, azzal a hellyel ahol a valódi változások és gyógyulások történnek. Itt feltárjuk a rejtett motívumokat, kondicionálásokat, sérüléseket, tudatos és tudatalatti programokat. Megláthatod életed célját és értelmét, azt, hogy miért vagy ezen a Földön. A kapcsolódás során megtapasztalhatod azt a szélesebb spektrumú valóságot, magasabb tudatosságszintet, ahol lehetőséged van az új, magasabb rezgésű energiákra hangolódni és tanulni róla, majd egy új világlátással gyökeresen újat teremteni.

Csak magas tudatosságszinten érvényesül a szabad akarat amivel döntést hozhatsz, hogy milyen minőségen kívánod az életedet élni.

Ami a legfontosabb, hogy a kapcsolatfelvételek során minden eszközt és segítséget megkapsz ahhoz, hogy átalakítsd az életedet, megtanuld hogyan kapcsolódj nélkülem is az Önvalódhoz, a  Legfelsőbbhöz, a Forráshoz.

Néha egy alkalom is elegendő, főleg ha előtte már dolgoztál magadon, de három ajánlott annak érdekében, hogy minden szinten, és minden energetikai rétegben megtörténjen a nagytakarítás és áthangolás, gyógyulás.

Ezután saját elszántságodtól függ, hogy rendszeres megerősítésekkel, szándékkal, gyakorlással a szinteden maradj, és onnan asszisztáld végig a visszahúzó kondicionálások kipörgését tágabb rálátással, viszonylagos belebonyolódások nélkül. Egyes témakörök gyorsan rendeződnek új irányba, míg mások akár évekig újra és újra felbukkanhatnak, amíg ki nem fakul a mögöttes mozgató motívum. Ehhez nagy segítség a heti online csoportozás, mert mindenki ugyanabban a cipőben jár, vagyis az újba helyezkedik bele kisebb-nagyobb nehézségek árán.

A kapcsolódás során a felszínre hozzuk a mélyen eltemetett, akadályozó programokat, kondicionálásokat, letisztítjuk az ártó-megbetegítő, visszahúzó energiákat, entitásokat, embereket. Megbeszéljük életed melyik területén javasolt a változás, és ezt mi módon teheted meg. Ezekkel szembe kell nézni, majd tudatosan elengedni, helyet adva az újnak. Kérdéseket tehetsz fel az életed minden területére kiterjedően. A kapcsolódások után már meg van az új irány, és a “hogyan”. Felkészítelek, hogy nélkülem folytasd az új életedbe való belehelyezkedést, régi minták kipörgetését. Valószínűleg lesz min dolgoznod, hiszen ezután már képtelenség lesz hazugságok, megalkuvások, félelmek hálójában  élni az idejétmúlttal.

Egy kapcsolódás 2 órán keresztül tart, ami alatt neked semmi mást nem kell tenned, csak nyitottnak lenni, miközben én a fényképeden dolgozom.

Egy alkalom ára: 100-120 euro (ahogy érzed)

 

 

Téma orientált kapcsolódás

Ha már túl vagy egy 3 alkalmas bekötésen és éppen dobja magát egy probléma amire szeretnél mélyebben rálátni, háttérszelet kapni a megoldáshoz, akkor válaszd ezt a rövid egy alkalmas bekötést a 2 órás helyett.

Időtartam: kb.1 óra

Ár: 50 euro

vagy

Gyors, egykérdéses bekötés (amennyiben túl vagy egy 3 alkalmas bekötésen)

Időtartam: kb.fél óra

Ár: 15 euro